Termék leírása

Az Alterna kétrészes üríthető sztómazacskó mechanikus csatlakozóval az extra biztonság érdekében
  • A mechanikus csatlakozó-rendszer biztosan rögzíti a sztómazacskót az alaplaphoz. A sztómazacskó stabil csatlakozását az alaplaphoz hallható ‘kattanás’ jelzi.
  • Mielőtt a sztómazacskó végleg rögzítésre kerülne, a kívánt helyzetbe elfordítható anélkül, hogy a zacskót el kellene távolítani az alaplapról.
  • A sztómazacskó eltávolítható a spirális tapadó felszínű alaplapról, így a zacskó gyakrabban cserélhető, mint az öntapadó alaplap.

Az Alterna kétrészes üríthető sztómazacskó kapható normál és tartós viseletre, valamint sima vagy konvex alaplappal . A széles választék magában foglalja az előre kivágott és a méretre vágható alaplapokat és a sztómazacskókat különböző méretekben, átlátszó vagy bőrszínű kivitelben.

Spirális tapadó felszín a biztonság és a bőrvédelem végett

Az Alterna spirális tapadó felszín megtervezése a biztonság és védelem szem előtt tartásával történt: az eszköz spirális struktúrába épített anyagok kombinációjából áll, az alábbiak elérése érdekében:
  • Stabil tapadás a bőrön
  • A bőrön lévő nedvesség felszívása ‒ ezáltal bőrbarát, és védelmet biztosít az irritáció ellen

Az Alterna Extra tapadó felszín külön védelmet nyújt az agresszív hatású végtermékekkel szemben. Olyan ileosztómával vagy urosztómával élők számára megfelelő, akiknél a végtermék agresszívebb hatású, és túlságosan gyorsan lebontja a standard tapadó felszínt.

Kényelmes és diszkrét sztómazacskó

Az Alterna Free kétrészes üríthető sztómaeszköz kényelmet és diszkréciót biztosító tulajdonságokkal tervezték:
  • Öntapadó lezáró ‒ a zsákhoz öntapadó, puha lezáró elem van mellékelve, amely biztonságos és könnyen tisztítható.
  • Puha hátoldali szövet ‒ a sztómazacskó bőrrel érintkező oldala puha bélésanyagból készült, amely lehetővé teszi a bőr lélegzését, és zuhanyozás vagy úszás után gyorsan megszárad.
  • Szagzáró fólia ‒ a sztómazacskó szagbiztos anyagból készült.

Konvex kialakítás a nehezen kezelhető sztómákhoz

Az Alterna kétrészes üríthető sztómazacskó két különböző konvex fokozatban kapható a nehezen kezelhető sztómákhoz. A különleges, ovális burok nyomást gyakorol a sztóma környéki bőrre, hogy csökkentse a szivárgás kockázatát azáltal, hogy lehetővé teszi a sztóma elődomborodását.


Enyhén konvex:

A bőr szintjében lévő vagy enyhén visszahúzódott sztómákhoz: a hasfalra kifejtett enyhe és gyengéd nyomás révén további biztonságot nyújt.


Konvex:

Visszahúzódott sztómákhoz, valamint mély bőrredőkhöz és hegekhez: a hasfalra kifejtett közepes és erős nyomás révén további biztonságot nyújt.