Termék leírása

Az Alterna Free kétrészes zárt sztómeszköz mechanikus csatlakozóval rendelkezik az extra biztonság érdekében
  • A mechanikus csatlakozó-rendszer biztosan rögzíti a sztómazacskót az alaplaphoz. A sztómazacskó stabil csatlakozását az alaplaphoz hallható ‘kattanás’ jelzi.
  • Mielőtt a sztómazacskó végleg rögzítésre kerülne, a kívánt helyzetbe elfordítható anélkül, hogy a zacskót el kellene távolítani az alaplapról.
  • A sztómazacskó eltávolítható a spirális tapadó felszínű alaplapról, így a zacskó gyakrabban cserélhető, mint az öntapadó alaplap.

Az Alterna Free kétrészes zárt sztómaeszköz normál viseletre kapható sima vagy konvex alaplappal. A széles választék magában foglalja az előre kivágott és a méretre vágható alaplapokat és a sztómazacskókat különböző méretekben, átlátszó vagy bőrszínű kivitelben.

Spirális tapadó felszín a biztonság és a bőrvédelem végett

Az Alterna spirális tapadó felszín megtervezése a biztonság és védelem szem előtt tartásával történt: az eszköz spirális struktúrába épített anyagok kombinációjából áll, az alábbiak elérése érdekében:
  • Stabil tapadás a bőrön
  • A bőrön lévő nedvesség felszívása ‒ ezáltal bőrbarát, és védelmet biztosít az irritáció ellen

Kényelmes és diszkrét sztómazacskó

A 2 részes, zárt Alterma kényelmet és diszkréciót biztosító tulajdonságokkal rendelkezik:
  • Hatékony szagszűrő ‒ a beépített háromrétegű szűrő kizárja annak kockázatát, hogy a zsák felfújódjon vagy feleslegesen kidudorodjon, valamint semlegesíti a szagokat.
  • Puha anyagú hátlap ‒ erős és víztaszító, így a mosakodás vagy az úszás után könnyedén megszárítható.´
  • Testbarát forma ‒ a zsák anatómiai kialakítású, ami diszkrétté és kényelmessé teszi a viselését

Konvex kialakítás a nehezen kezelhető sztómákhoz

Az Alterna Free kétrészes zárt sztómazacskó két különböző konvex fokozatban kapható a nehezen kezelhető, például a bőrrel egy szintben levő, visszahúzódott vagy bőrredőben lévő sztómákhoz. Nyomást gyakorol a sztóma környéki bőrre, hogy csökkentse a szivárgás kockázatát azzal, hogy lehetővé teszi a sztóma elődomborodását.


Enyhén konvex:

A bőr szintjében lévő vagy enyhén visszahúzódott sztómákhoz: a hasfalra kifejtett enyhe és gyengéd nyomás révén további biztonságot nyújt.


Konvex:

Visszahúzódott sztómákhoz, valamint mély bőrredőkhöz és hegekhez: a hasfalra kifejtett közepes és erős nyomás révén további biztonságot nyújt.

A konvexitással kapcsolatos további információkról kérdezze sztómaápolóját.