Termék leírása

Az Alterna egyrészes urosztóma zacskóban a tapadó felszín végleg a zacskóhoz van rögzítve. A zacskó cseréjekor a teljes eszközt el kell távolítani és ki kell cserélni.

Az Alterna egyrészes urosztómazacskók sima vagy konvex alaplapokkal kaphatók. A széles választék magában foglalja az előre kivágott és a méretre vágható zacskókat két méretben, átlátszó vagy bőrszínű kivitelben.

Spirális tapadó felszín a biztonság és a bőrvédelem végett

Az Alterna spirális tapadó felszín megtervezése a biztonság és védelem szem előtt tartásával történt: az eszköz spirális struktúrába épített anyagok kombinációjából áll, az alábbiak elérése érdekében:
  • Stabil tapadás a bőrön
  • A bőrön lévő nedvesség felszívása ‒ ezáltal bőrbarát, és védelmet biztosít az irritáció ellen

Kényelmes és diszkrét sztómazacskó

Az Alterna egyrészes urosztómazacskó kényelmet és diszkréciót biztosító tulajdonságokkal rendelkezik:
  • Biztonságos és egyszerűen használható ürítőnyílás ‒ puha műanyagból készült, kezelése egyszerű, és a zacskó kialakítása biztosítja, hogy ürítés után nem marad benne reziduális vizelet.
  • Visszafolyást gátló szelep ‒ megakadályozza a vizelet visszafolyását a sztómába, így csökkenti a húgyúti fertőzések kockázatát.

Konvex kialakítás a nehezen kezelhető sztómákhoz

Az Alterna egyrészes urosztómazacskó konvex kivitelben kapható a nehezen kezelhető, például a bőrrel egy szintben levő, visszahúzódott vagy bőrredőben lévő sztómákhoz. Mérsékelt vagy nagy nyomást gyakorol a sztóma környéki bőrre, hogy csökkentse a szivárgás kockázatát azáltal, hogy lehetővé teszi a sztóma elődomborodását. A konvexitással kapcsolatos további információkról kérdezze sztómaápolóját.