Termék leírása

Az Alterna egyrészes üríthető sztómazacskóban a tapadó felszín végleg a zacskóhoz van rögzítve. A zacskó cseréjekor a teljes eszközt el kell távolítani és ki kell cserélni.

Az Alterna egyrészes üríthető sztómazacskók sima alaplapokkal kaphatók. A széles választék magában foglalja az előre kivágott és a méretre vágható sztómazacskókat különböző méretekben, átlátszó vagy bőrszínű kivitelben.

Spirális tapadó felszín a biztonság és a bőrvédelem végett

Az Alterna spirális tapadó felszín megtervezése a biztonság és védelem szem előtt tartásával történt: az eszköz spirális struktúrába épített anyagok kombinációjából áll, az alábbiak elérése érdekében:
  • Stabil tapadás a bőrön
  • A bőrön lévő nedvesség felszívása ‒ ezáltal bőrbarát, és védelmet biztosít az irritáció ellen

Kényelmes és diszkrét sztómazacskó

Az Alterna egyrészes üríthető sztómazacskó kényelmet és diszkréciót biztosító tulajdonságokkal rendelkezik:
  • Öntapadó lezáró ‒ a zsákhoz öntapadó, puha lezáró elem van mellékelve, amely biztonságos és könnyen tisztítható.
  • Puha hátoldali szövet ‒ a sztómazacskó bőrrel érintkező oldala puha bélésanyagból készült, amely lehetővé teszi a bőr lélegzését, és zuhanyozás vagy úszás után gyorsan megszárad.
  • Szagzáró fólia ‒ a sztómazacskó szagbiztos anyagból készült

Konvex kialakítás a nehezen kezelhető sztómákhoz

Az Alterna egyrészes üríthető sztómazacskó konvex kivitelben kapható a nehezen kezelhető, például a bőrrel egy szintben levő, visszahúzódott vagy bőrredőben lévő sztómákhoz. Mérsékelt vagy nagy nyomást gyakorol a sztóma környéki bőrre, hogy csökkentse a szivárgás kockázatát azáltal, hogy lehetővé teszi a sztóma elődomborodását. A konvexitással kapcsolatos további információkról kérdezze sztómaápolóját.