Termék leírása

A Coloplast többféle típusú és méretű gyermekgyógyászati sztómazacskót kínál különböző életkorú gyermekeknek.


A 2 részes Alterna gyermekgyógyászati segédeszköz része egy mechanikus csatlakozógyűrű az extra biztonság érdekében

  • A mechanikus csatlakozó-rendszer biztosan rögzíti a sztómazacskót az alaplaphoz. A sztómazacskó stabil csatlakozását az alaplaphoz hallható ‘kattanás’ jelzi.
  • Mielőtt a sztómazacskó végleg rögzítésre kerülne, a kívánt helyzetbe elfordítható anélkül, hogy a zacskót el kellene távolítani az alaplapról.
  • A sztómazacskó eltávolítható a spirális tapadó felszínű alaplapról, így a zacskó gyakrabban cserélhető, mint az öntapadó alaplap.

A gyermekgyógyászati alaplapok kicsik, simák, gyermekbarát méretűek, övfülekkel vagy azok nélkül, és kicsi, gyermekméretű üríthető, zárt vagy urosztómás zacskókkal kombinálhatók. A gyermekgyógyászati Alterna alaplap felnőtt méretű, 40 mm-es csatlakozógyűrűvel ellátott Alterna vagy Coloplast sztómazacskókkal együtt is használható, így kiszélesedik a terápiás megoldások lehetőségeinek köre.


Spirális tapadó felszín a biztonság és a bőrvédelem végett

Az Alterna spirális tapadó felszín megtervezése a biztonság és védelem szem előtt tartásával történt: az eszköz spirális struktúrába épített anyagok kombinációjából áll, az alábbiak elérése érdekében:
  • Stabil tapadás a bőrön
  • A bőrön lévő nedvesség felszívása ‒ ezáltal bőrbarát, és védelmet biztosít az irritáció ellen