Termék leírása

A Coloplast többféle típusú és méretű gyermekgyógyászati sztómazacskót kínál különböző életkorú gyermekeknek. Az Alterna egyrészes, gyermek urosztóma segédeszközben a tapadó felszín a zacskóhoz van rögzítve. A zacskó cseréjekor a teljes eszközt el kell távolítani és ki kell cserélni. A kisméretű sztómazacskó gyermekbarát zsákmegoldást biztosít.

Az Alterna egyrészes üríthető, gyermekgyógyászati sztómazacskók átlátszó vagy bőrszínű kivitelben kaphatók sima, kisméretű gyermekbarát tapadó felszínnel együtt.


Spirális tapadó felszín a biztonság és a bőrvédelem végett

Az Alterna spirális tapadó felszín megtervezése a biztonság és védelem szem előtt tartásával történt: az eszköz spirális struktúrába épített anyagok kombinációjából áll, az alábbiak elérése érdekében:
  • Stabil tapadás a bőrön
  • A bőrön lévő nedvesség felszívása ‒ ezáltal bőrbarát, és védelmet biztosít az irritáció ellen


Kényelmes és diszkrét sztómazacskó

Az Alterna egyrészes üríthető, gyermek sztómazacskó kényelmet és diszkréciót biztosító tulajdonságokkal rendelkezik:
  • Öntapadó lezáró ‒ a sztómazacskóhoz öntapadó, puha lezáró van mellékelve, amely biztonságos és higiénikus lezárást eredményez.
  • Puha hátoldali szövet ‒ a sztómazacskó bőrrel érintkező oldala puha bélésanyagból készült, amely lehetővé teszi a bőr lélegzését, és zuhanyozás vagy úszás után gyorsan megszárad.
  • Szagzáró fólia ‒ a sztómazacskó szagbiztos anyagból készült.