Termék leírása

A kolosztóma utáni legnagyobb változások egyike a béltartalom ürítése fölötti ellenőrzés elvesztése, valamint az ezt kísérő szagok. A Conseal sztómadugó a szigmabél-kolosztómával élőknek kínál megoldást. Az egyedi Alterna spirális tapadó felszín egy dugóval kombinálva, amely kiegészítésül szolgálhat a hagyományos kolosztóma zacskók használatához.

A Conseal sztómadugó rendkívül diszkrét megoldás, amely nagyobb mozgásszabadságot biztosít.

Az önkontroll elősegítése érdekében

  • Zaj- és szagmentesség ‒ mivel a bélgázok a dugón és a szűrőn haladnak át, mentesít a hirtelen a sztómából időnként kiáradó hangoktól és szagoktól.
  • Diszkrét, lapos, sebtapaszhoz hasonló kialakítás ‒ ideális az olyan helyzetekben, ahol a zacskó használata nem megfelelő. A ruha alatt hordva mindössze a viselője tud a létezéséről.
  • Használható irrigációval vagy anélkül.
Spirális tapadó felszín a biztonság és a bőrvédelem végett
Az Alterna spirális tapadó felszín megtervezése a biztonság és védelem szem előtt tartásával történt: az eszköz spirális struktúrába épített anyagok kombinációjából áll, az alábbiak elérése érdekében:
  • Stabil tapadás a bőrön
  • A bőrön lévő nedvesség felszívása ‒ ezáltal bőrbarát, és védelmet biztosít az irritáció ellen


Mielőtt elkezdené…

A Conseal sztómadugó használata könnyen elsajátítható, de mielőtt elkezdené, konzultáljon a kezelő sebészorvossal, hogy a kolosztóma típusa megfelelő-e a dugóhoz. 40 kg alatti testsúly esetén nem javasolt.